Heb jij een kind met dj-skills? Beginner of natuurtalent? Maakt geen hol uit. Laat hem of haar gewoon keihard meedoen aan onze Discobar Family Rave Contest. Draai wat nummers aan elkaar en word met het hele gezin uitgenodigd op de volgende Family Rave Party  in de Versuz in Hasselt op 20 oktober! Meer nog: je zoon of dochter krijgt de nodige fame, want hij of zij mag dan draaien in onze Family Discobar-room in de Versuz! We zoeken 5 winnaars. En DJ 5napback beslist!

DISCOBAR FAMILY RAVE CONTEST

Voor wie het nog niet wist: vierde editie van dit geweldig vet feest gaat door op 20 oktober in het one and only Hasseltse danshol: de Versuz! Deze keer hebben we een tweede danszaal ter beschikking. In onze Family Discobar-room kan je energie opwekken door hard te dansen op de Bebat-dansvloer, en word je live gekapt en geschminkt door het team van Dreamland. Maar wie oh wie draait er de platen? Awel, jouw kind dus misschien.

We zoeken 5 dj’s die weten met welke muziek je een zalig rave-feestje houdt. De winnaars mogen het zelf meteen uitproberen op het publiek want ze krijgen elk een time slot voor hun half uurke fame. (En heel het gezin mag for free mee binnen – schoon cadeauke, toch?)

DE SPELREGELS

De enige voorwaarde om mee te mogen doen, is kind zijn. We weten dat jouw vingers ook al kriebelen, jij slashparent ex-dj.  Geef maar toe dat je het mist: de aandacht, de lokale roem, de boenkeboenke sfeer. De lange autoritten met platenbakken in je koffer. De sappige en dansbare hits van de nineties en 2000 (hoe benoem je dat: de zeros?) Maar we zoeken dus voor alle duidelijkheid kinderen. Dat zijn dus alle wezens jonger dan 16 jaar, om er een random leeftijd op te plakken.

Meedoen doe je door een virtueel mixtapeke (of video) met minimum 5 nummers te sturen naar familyraveparty@maisonslash.be Vermeld ook even in de subject van je mail dat het gaat over Discobar Family Rave. En stel je (kind) misschien ook kort even voor, ook handig.

Inschrijven kan tot zondag 15 september!

EN WIE BEPAALT DE WINNAAR?

Jij kent hem waarschijnlijk weeral niet (sorry voor de vooroordelen), maar vraag even bij zoon of dochter naar DJ 5napback. Now we’re talking. Deze dude won in 2016 de Start To DJ-wedstrijd van MNM, en is sindsdien geweldig goeie settekes aan het draaien die ook jij vet (ik mag niet meer “cool” zeggen van mijn zoon, wegens ‘niet cool’) gaat vinden. Luister hier maar!

Dus schrijf je kind NU in, en laat DJ 5napback de mix beluisteren. Wie weet sta je binnen enkele weken op 20 oktober gloeiend van trots te jumpen in de Versuz op de beats van jouw kleine!

Ah ja, tickets kopen voor het vetste feest van het jaar doe je nog steeds hier!