Wauw. We zijn nog aan het bekomen van het geweldige knalfeest van afgelopen zondag in Antwerpen. Jullie waren met meer dan 1000 tijdens de laatste Family Rave Party! Dat zijn 1000 ouders en kinderen die samen letterlijk losgingen op de dansvloer. En bij uitbreiding heel de discotheek onveilig maakten: met schmink, fluoverf, tattoos en vééél slijm.

Bij Maison Slash zijn we best wat overdonderd door jullie enthousiasme. Schitterend hoe zoveel gezinnen al in fluo-rave-outfit samen een feestje kwamen bouwen. Want oh boy, dat deden jullie: feesten gelijk de beesten. En dat is precies wat we met de Family Rave Party voor ogen hadden. Een dikke vette fuif voor ouders én kinderen. En zo was het ook.

DE BEELDEN SPREKEN VOOR ZICH

BEDANKT IEDEREEN!

Geef ons  nog even de kans om onze partners en sponsors uitgebreid te bedanken.

Feest-en speelgoedwinkel Fun zorgde ervoor dat jullie los konden gaan met lichtgevende sticks, oortjes en brillen. Ze zorgden voor een vette fluoverfmuur dat een prachtwerk werd dankzij jullie creativiteit. Ze zorgden voor de honderden spingveren die een geweldig effect gaven aan onze dansvloer. Daar kon vervolgens decoratiespecialist Oh My Party keigoed mee aan de slag. Zag je hun zotte inkleding met prachtige balonnenslingers? Oh boy, hoe schoon was dat?!

Ook dank aan Hema voor het allerbest slijmlab ter wereld. (Akkoord, het gebouw, inclusief je kinderen en jezelf hingen daarna vol. Maar plezant was het wel!) En Brantano, dankjewel voor de studio waar je schoenen omgetoverd werden tot rave exemplaren! Mercedes-Benz, bravo dat je een auto liet bekladden. CM, geweldig hoe je gepaste gehoorbescherming voorzag voor zowel ouders en kinderen. Wat een succes! Ook Cheesebox kwam aanrijden met de allermooiste photobooth, waarvoor dank. En merci aan Eva Mouton voor de tattoos en De Morgen voor de aandacht. En bedankt jij, slashparent , dat je er was. Het was de max!

IN MAART STAAN WE IN GENT!

Nu heb jij hoogstwaarschijnlijk zoiets van: ‘dat volgende feestje ga ik no way missen’, en dat is een volledig terechte reactie. Daarom kondigen we met groot plezier aan dat we op 17 maart onze derde Family Rave Party organiseren in de Kompass Klub in Gent? Meld je aan op ons Facebook event en volg all nieuwtjes. Of – kan ook – koop nu je tickets alvast en ben nu al zeker van een geweldig zotte zondagnamiddag midden maart!!