Iedereen is zot van fluo-veters. Zoveel is zeker! Dat is de enige conclusie die we konden trekken na de laatste Family Rave Party in november. Uiteraard mòest Studio Brantano ook deze keer weer van de partij zijn. Kom op 17 maart naar Gent, en pimp your raving shoes!

Niemand had de stormloop op Studio Brantano kunnen voorspellen die we de afgelopen Family Rave Party zagen. Raving shoes zijn blijkbaar bijzonder hot! De fluoveters en pimp-shizzle waren in een mum van tijd gestrikt aan duizenden voeten en schoenen.

BE THERE!

Ook deze keer is Brantano weer van de partij met zijn pimp your shoe-studio! Hier kan iedereen aan de slag om zijn outfit helemaal rave-proof te maken. Laat je adviseren door de shoe-pimp-experts of test je eigen creaties bij elkaar. Onder het motto van Brantano: ‘droom-durf-verander’, mag je al eens excessief uit de schoenenkast komen.

FLUO IS THE NEW BLACK

Een touch of fluo wordt zwaar aangemoedigd tijdens hét allerbeste feestje van het jaar. Nineties backflash voor jou, het eerste fuif-gevoel voor jouw zoon/dochter. Vergeet je veterschoenen niet!