A hell of een betoverende namiddag. Dat is wat we jou willen geven tijdens de volgende Family Rave Party in Gent. Daarvoor halen we graag alles uit de kast. Want zelfs gewoon een snackske steken, wordt er straks een heuse beleving dankzij onze frisse foodpartner ‘De Kleine Chef’.

Kinderen boeien met eten, dat is wat de mannen van ‘De Kleine Chef’ willen bereiken. (En dat doen ze geweldig, check hier hun website!) Superblij dus dat net deze foodpartner ons Family Rave Party-team zal vervoegen op zondag 17 maart. Want zeg niet zomaar een hotdog tegen het fascinerend hapje dat deze kerels ontwerpen. Nope. Op de Family Rave Party eet je straks onder andere ‘a fancy dog’.

SHOOT YOUR FANCY DOGS

Jep, verwacht je ook deze keer aan een heuse hotdogstand met de lekkerste creaties. Je kiest er uit een Pablo, een Mario of zelfs The Raptor.  Maar het allervetste (is dit adjectief juist gekozen in deze context?) van al? De sauzen spuit je er zelf op met een eigen sauspistool!

OP STOKSKES

Ik weet niet of je onze ‘Wilde Goesting’- rubriek al leest? Want een wafelcroque past daar zeker tussen! Jaja, wij doen straks op de Family Rave Party van een croque op een stok en toch ook een wafel. Joh, weg keuzestress!
Oòk aanwezig in de afdeling van op een stokske: de immer vrolijke suikerspin.

SHAKY POPCORN

Vul een cocktailshaker met versgepofte popcorn, voeg toppings naar keuze toe en shake shake shake like you never shaked before!  Ik weet het, gewoon popcorn eten na de Family Rave Party gaat weer zo saai zijn.

BELLENHAPMACHINE

En last but not least: een geweldig food experiment! De Bellenhap Xperience is een bellenblaasmachine dat eetbare bellen blaast. De machine is uniek in de Benelux en een primeur in België. Yes, wij zijn ook héél benieuwd!