Elke slashparent heeft zo af en toe zijn momentje van “grrmbl, kind, ik plak u tegen de muur!”. Want die engeltjes kunnen zo heel soms het bloed gigantisch van onder je nagels halen. Daarom, een nieuwe stand op de Family Rave Party: de plak-je-kind-eens-tegen-de-muur van Pritt!

Plakt het kind goed tegen de muur? Wat je hier ziet is een test voor op de Family Rave Party. Samen met Pritt – ja, die van de plaklijm! – zorgden wij voor de allergrappigste fotomuur ever! Hier kan je letterlijk je kind tegen de muur kleven. En er foto’s van nemen. ‘t Is om te lachen hé. Maar toch, voor al die keren dat je daar sowieso zin in had.

WANT KINDEREN PLAKKEN, WILLEN WIJ. NIET?

‘t Zal wel zijn dat we die kinders af en toe achter het behang willen plakken (hé, is dat inspiratie voor een volgende wall?). Die kleine schattige monsters van ons weten perfect de knoppen in te duwen die niet nodig zijn.

Wij vroegen op onze social kanalen wanneer jij je kind tegen de muur had willen plakken. Dit is een greep uit de reacties! Lees het. En voel het.

SOFIE:

Toen ze bij het opruimen de gezelschapsspellen allemaal uitgoten in de grote doos en de speldozen bij papier en karton kwamen zetten. We ruimen op en sorteren. #boosenfiertegelijk

ANNE:

Toen ze mijn net nieuw gekocht overpriced bordje van Donna Wilson op de grond lieten vallen

ELKE:

Alle dagen

BARBARA:

Toen Live het nodig vond om op haar camel botjes haar naam te schrijven, want misschien is er een kindje op school met dezelfde schoenen. En toen Rosie op de muur tekende met groen potlood, ‘want het was maar een klein rondje’.

SOFIE:

Toen ze mijn eames bird op de grond lieten vallen en zijn snavel afbrak

KAREN:

Elke keer wanneer m’n 1 jaar oude dochter aan m’n lange haren trekt en denkt dat het een spelletje is

SANNE:

Toen de jongste een grote fles bellenblaas uitgoot over mijn versgewassen delicate was

HANNE:

10 minuten geleden nadat hij zus pootje lap zette omdat ze voorbij wandelde

KAROLIEN:

Toen hij met stift de groeven van de parketplanken aan het inkleuren was

AN:

Toen ze dachten dat rijst met tomatensaus rond gooien in onze pas wit geverfde keuken een goed idee was.