Nog ietsje minder dan 2 weken tot de Family Rave Party, de enige party waar je ook geld kan verdienen! Hoezo? Wat?! Waar? Awel. Op de Family Rave Party op 17 maart in Vilvoorde. Het zijn de mensen van onze partner Yongo (die van die keicoole kinderspaarapp!) die jou in de watten leggen. Doe een beetje moeite en lees gewoon even verder. Want #kassakassavooriedereen!

We maken er helemaal geen geheim van dat wij al even een geweldige samenwerking hebben met Yongo, de spaar- en beleggingsapp voor kinderen. Want op een bepaald moment gebeurt het. Je kinderen willen voor hun verjaardag/lentefeest/kerstmis/ whatever feest… niet langer dat stuk speelgoed. Nee hoor. Ze willen geld. AG Insurance bedacht de idéale app hiervoor:Yongo! En wij zijn meer dan enthousiast!

GELDENVELOPPEKES ZIJN ZO 2000

Want in plaats van de enveloppekes met geld, kan je als ouders/tantes/ peters/ moemoekes/… nu gewoon meesparen voor een specifiek doel dat je kind vooraf bepaalt (of gewoon ‘voor later’, dat kan ook!). Vrienden en familie kunnen trouwens lekker meedoen!. Eenmalig een centje storten of via een wederkerende opdracht, zie het als een soort crowdfunding voor kinderdromen dus. En nog een extra slimmigheidje: die kinderen denken meteen ook dieper na over geld, en de waarde ervan. Lees hier alle uitleg over Yongo.

“Seg, zo geweldig!”, denk je nu als slashparent sowieso. (Ja, dat dachten wij ook!) Want die kinderen moeten toch eens dringend met geld leren omgaan! “Want nee, dat geld komt niet zomaar eindeloos uit dat kaske aan de muur. ” Alleen al om dàt uitgelegd te krijgen aan je kinderen, en nog zoveel andere geldgeraleteerde onderwerpen bespreekbaar te maken, werkt Maison Slash al even samen met Yongo. Lees hier al onze zot interessante artikels rond sparen, kinderen en geld!

#KASSAKASSAVOORIEDEREEN

Yongo geeft nu dus ook present op de Family Rave Party op 17 maart in Vilvoorde. Want dat wilde jij nu weten, toch? Hoe kan je cashen op een feest?

Het principe is simpel doch geniaal. Want Yongo takes over de kassa van de Family Rave Party! De drankbonnekes die jij koopt, zijn Yongo-money met een code. Die code kan jij gebruiken bij het openen van een Yongo-account voor je kind. Stort je de eerste 10 euro? Dan stort Yongo er 20 euro extra bovenop! Zomaar. Patat! #kassakassavooriedereen, me dunkt!

KOOP NU JE TICKETS!

Bon, feesten én geld verdienen. Faut le faire, nietwaar?
Had jij je Family Rave Party-tickets al besteld? Doe het nu via deze link!

PRAKTISCH:

  • Family Rave Party
  • Zondagnammiddag 17 maart 2019
  • Tussen 13 en 18u
  • Kruitfabriek in Vilvoorde
  • Vanaf 4 jaar (is het echt tof maar iedereen is welkom)

Extra info lees je in dit artikel!