Kippenvel van blijdschap, dat is wat we kregen toen we afgelopen zondag rondliepen op de Family Rave Party in Hasselt. Meer dan 1200 (!!) ouders en kinderen trokken dit weekend naar de Versuz om samen te komen feesten. Die blije gezichten, die geweldige tijd die ze samen beleefden… Wauw. En dat het dak eraf ging! Geloof je het niet? Check de foto’s, die liegen nooit. 

Beeld je de meest druilerige herfstzondag in ooit, dat was wat je kreeg op 20 oktober 2019 in Hasselt. Gelukkig had Maison Slash de beste regenactiviteit ever voor gezinnen voorbereid: een Family Rave Party in discotheek de Versuz. Dakske boven uw hoofd, om het dakske er weer af te blazen met de meest geweldige ambiance in de keet!

JEBROER FOR PRESIDENT

Bij wijze van spreken dan toch, want laat deze artiest vooral op het podium staan. Dat deed hij goed, om niet te zeggen geweldig. Jebroer had de zaal volledig mee! Jup, zowel ouders en kinderen hadden maandag een keelpastilleke nodig na het harde meekwelen bij Kind van de duivel. Een eerder episch momentje toch wel.

PLAY. RAVE. REPEAT.

De Family Rave Party is #parentfriendly, dus ‘t moet plezant zijn voor kinderen én ouders. Die gelaagdheid zoeken we niet alleen in de muziek, maar ook in de activiteiten. Kinderen hebben nu eenmaal meer energie, dus hen even loslaten in het ballenbad van onze partner Dreamland op zoek naar de gouden bal (mét bijhorend cadeau!) of een balleke gooien op de stand van partner Yongo zijn welgekomen uitblaasmomenten voor de ouders. Kinderen en ouders gingen ook massaal op de foto in de instaroom van brantanoXkipling

TANZEN TANZEN TANZEN

Maar de Family Rave Party draait vooral rond tanzen tanzen tanzen! Niet alleen DJ 5napback zorgde voor een fijne set, op de bovenste verdieping gingen de jonge winnaars van onze DJ contest aan de slag in onze Bebat-room. Hoe harder we dansten op hun zot goeie mix, hoe meer energie we opsloegen! Onvergetelijk voor iedereen!

Ook de verschillende rave-alarmen met bijhorende dansers en show joegen het ambiance-level ongekende hoogtes in!

BENIEUWD NAAR MEER?

Dit was nog maar een eerste snelle selectie van onze fotograaf. Uiteraard komen er nog massa’s extra foto’s aan. Niks meer missen van de Family Rave Party? Schrijf je in op onze Family Rave Newsletter en wij houden je op de hoogte over een nieuwe editie of extra foto’s.


De Family Rave Party kwam tot stand dankzij onze geweldig rave sponsors!