ALLES WAT JE MOET WETENOVER DE FAMILY RAVE PARTY.

Eens goed komen raven zoals in de goeien ouwen tijd en dát met je kinderen! Elke editie staat voor dik feesten met belachelijk veel coole activiteiten daarnaast. Ah ja, ‘want wat kan je daar nu eigenlijk allemaal doen op die Family Rave Party”?! Neem één minuut de tijd om dit te lezen en you. will. love. it. Geen weg meer terug. Let’s go.

DUS. EEN "FAMILY RAVE PARTY". WTF IS DAT?!

Een Family Rave Party is een dikke vette fuif voor slashparents én hun kinderen. Beeld je het volgende in: neon, neon en extreem veel fluo. Vet goeie muziek waarop je ook samen los zou gaan thuis in de keuken. (Denk aan Daft Punk én Ariana Grande. Misschien zelfs een Yves De Ruyterke. Of hacken op Bonzaï. Uiteraard ook Boef en ‘Kind van de Duivel. ha!) Overigens, ook niet onbelangrijk: er zijn cocktails én mocktails. En keiveeeeeel stoere activiteiten (om het uiterst verschrikkelijke woord ‘randanimatie’ niet te moeten gebruiken)

WAT KUN JE DAAR DAN ALLEMAAL DOEN?

Awel, dansen? Dat is toch wel redelijk de bedoeling op een rave? En ook: drinken. Volgens ons ook niet te skippen op een feestje. (Jaja, uiteraard ook zonder alcohol. En ook met.) Wat je nog kan doen: is zot doen met uw kinders. En uw vrienden. En die hun kinders. Enfin, je snapt het wel he.

We zorgen er telkens voor dat er voldoende shizzle te beleven is naast dansen, want die kinderen en hun verdomde korte spanningsbogen! Dus slijm maken, je kind tegen de muur plakken, een auto fluo-gewijs bekladden, met je eten spelen, … het aanbod verschilt per editie, maar vervelen ga je je niet doen. Beloofd.

EN DAT IS DAN ALLEMAAL KEIDUUR ZEKER?

Alles is relatief: één haar op je hoofd is weinig, één haar in je soep is teveel.
In de inkomprijs zit ALLES inbegrepen (ingang, dj’s, glowsticks, en alle randanimatie), behalve de drankjes en een eventuele snack. Toch niet zot, he?
Trouwens, hoe vroeger je je tickets koopt, hoe goedkoper!

TROUWENS, IK HEB EEN BABY. MAG DIE DAN MEE?

Iedereen mag mee. Maar we moeten eerlijk zeggen dat het event een 4+ is. Je kind gaat zich het allerbeste kunnen uitleven (en jij ook!) als hij al wat zelfstandig kan rondlopen. Lagere school-leeftijd mét bijhorende slashparent is dus bijgevolg het doelpubliek. Baby’s neem je beter niet mee, tenzij je het als accessoire op de arm wilt en op eigen risico.

MAAR WAAROM? IN GODSNAAM?

Tsja. Een beetje om dezelfde redenen waarom we met Maison Slash zijn gestart. Omdat we allemaal meer zijn dan mama of papa alleen. Omdat kinderen krijgen no way het einde betekent van onze rocknroll! Omdat… whatever. Zolang we ons maar amuseren.

IK DANS NIET GRAAG.

Ok. Misschien vind je retrogamen samen met je zoon of dochter wél leuk? Of krijt-graffiti-spuiten? Of een matching tattoo laten zetten (Airbrush, mensen. Geen paniek) Of jullie eerste rave samen laten vastleggen in een photobooth? Of toverbollen eten tot je erbij neervalt? Of jezelf versieren met glowsticks? Of… pfff. Er is gewoon veel.

*check steeds goed per editie wat er te beleven is. Geen Family Rave Party is dezelfde!

WAAR GAAT DAT SPEL DOOR? WANT IK RIJD NIET NAAR DE ANDERE KANT VAN DEN BELGIQUE HE.

Twee keer per jaar trekken we onze Family Rave -registers helemaal open. We verhuizen de hele shabam naar steeds een andere hoek van het land. Zo waren we al in Vilvoorde, Antwerpen, en Gent (al moest deze laatste wegens omstandigheden toch naar Vilvoorde verplaatst worden.) Editie oktober`19 is in Limburg, en daarna… hou het gerust mee in het oog 🙂

EN WANNEER MOET DAT FEESTJE DAN DOOR GAAN?

Onze feestjes vinden altijd plaats op een zondagnamiddag. Want wat kies jij? Met je luie reet liggen Netflixen in de zetel, of je beste gabbersprongen aanleren aan je kind? Wij weten het wel!

Bovendien is het buiten nog steeds lekker licht wanneer je na een namiddag feesten het danshol verlaat voor een rustige zondagavond. Jup, net zoals in de goeie ouwe tijd, jij raveteef.

De deuren openen dus om 13u en sluiten om 19u. Het heeft geen zin om je te zeggen dat je niet pas moet komen om 17u30. Dat zou zonde zijn.