EEN "FAMILY RAVE PARTY",WTF IS DAT?!

Een dikke vette fuif voor slashparents en hun kinderen.

Je hoort er schnelle muziek waar je ook samen met je kinderen thuis volledig los op zou gaan. (Denk aan Daft Punk én Ariana Grande. Zelfs een Yves De Ruyterke kan. Of hacken op Bonzai en jumpen op ‘’Kind van de Duivel.) Overigens, ook niet onbelangrijk: er zijn cocktails én mocktails. En keiveeeeeel stoere activiteiten (om het uiterst verschrikkelijke woord ‘randanimatie’ niet te moeten gebruiken).

We are ready to rave!

Onze belofte om een #parentfriendly feestje te houden, nemen wij stevig au sérieux. We hebben daarom voluit de fluo en glow-in-the-dark-kaart getrokken. Nineties backflash voor jou, het eerste fuif-gevoel voor jouw zoon/dochter.

Dit feestje mag je no way missen!

Een zondagnamiddag in een echt danshol “gaan met die banaan” samen met je kinders…daar zegt toch niemand nee tegen! Om het anderhalf uur loeit het rave alarm en kan je je ledematen onmogelijk nog bedwingen. Wie dat wel kan, chapeau, er is sowieso genoeg te beleven. Van matching airbrush tattoos, glow-in-the-dark verven en schminken, slijm maken, met je eten spelen, tot ‘plak je kind eens tegen de muur’. Geen enkele Family Rave Party ziet er hetzelfde uit. Volg ons en lees de laatste updates op deze website!

EEN OP EN TOP#PARENTFRIENDLY EVENT!

Clubbing

Top DJs playing club classics
Confetti machines, giant balloons and dance alarm

Inner artists

Retro-gaming area
Neon Paint Art hall

Safety first

Free & childproof ear protection!
Toddlers-only chillout safe space

Strike a pose

Neon, neon and a lot of free glowsticks
Photobooth madness

Make overs

Facepainting stall & 90’s Hairmaking corner
Fake-tattoo station for twinning parents & children

Drinks & food

Cocktail/Mocktail Bar
Hotdog-caravan

* het aanbod per locatie kan wijzigen. Check steeds goed per editie welke services aanwezig zijn