Als jij nog niet weet dat we op zondag 20 oktober Family Rave Party houden in de Versuz in Hasselt, dan hebben we geen idee op welke planeet jij rondhing de laatste weken! Al weken zijn wij keihard in de weer dat dit het meest zot plezantste feestje wordt voor jou in tijden. Je kan er namelijk niet alleen keihard raven met je framily… er is zoveeeeel te beleven dat we een kleine opsomming moesten maken.

1. FLUO EN GLOW SHIZZLE OVERAL

Kom jij naar de Family Rave Party? Dan krijg jij sowieso jouw persoonlijk pakketje glow-plezier voor een geweldig vette rave-namiddag! Wij zorgen voor alle, maar echt àlle, fluo en glow shizzle op 20 oktober. Ja, ook de glow-grafitti-wall. Ja, ook de glow-c. Ja, ook de oplichtende springveren. Het wordt zo goed!

2. TANZEN TANZEN OP KIND VAN DE DUIVEL

Niet je moeder, niet je zus, maar Jebroer is special guest op de Family Rave Party in Hasselt op 20 oktober! De artiest ken je waarschijnlijk wel door de ultra populaire song ‘Kind van de Duivel’, of ook ‘Gaan met die Banaan’. Want dat gaan we zeker doen in de Versuz, we gaan met z’n allen zo hard gaan dat het dak van de Versuz eraf gaat!

3. ENERGIE OPWEKKENDE DANSVLOER

Waarom één ravepiste als je er twee kan hebben voor dezelfde prijs? Laat je helemaal gaan op de Bebatdansvloer (ja, dat zijn die van de batterijen-inzamelpunten, goed gezien!) in de Family Discobar-room. Hoe harder je danst, hoe meer energie we samen opwekken! Dat zal geen probleem zijn met de geweldige mixes van onze winnaars van de Discobar Family Rave Contest. Topfeest!

4. DJ 5NAPBACK

Jij kent onze DJ van dienst waarschijnlijk weeral niet (sorry voor de vooroordelen), maar vraag even bij zoon of dochter naar DJ 5napback. Now we’re talking. Deze dude won in 2016 de Start To DJ-wedstrijd van MNM, en is sindsdien geweldig goeie settekes aan het draaien die ook jij vet gaat vinden. Een #parentfriendly laagske erop? Kan’em!

5. GAAN  OP DAT RAVE ALARM!

We staan te trappelen voordat het  gaat knallen! Ja, letterlijk. KNALLEN. Want uiteraard beseffen we dat hard gaan mét kinderen niet even lang duurt wegens de kortere aandachtsboog. Daarom dat we een RAVE-ALARM hebben bedacht. Dat is voor jou het signaal om je naar de dansvloer te begeven en compleet te gaan op de beste rave-mix ever. Dance. it. out. (inclusief slingers, confetti en zot goeie dansers!)

6. EPIC FOTO’S IN DE INSTAROOM

Brantano loves Kipling en omgekeerd. Daarom staan ze samen op de Family Rave Party met een geweldige instaroom! Een instawatte? Awel, een room (da’s Engels voor kamer  voor wie nog niet mee was) met een waanzinnig plezant decor. Hier kunnen jullie een instagramwaardige foto maken van jullie samen als mooiste souvenir. Een duofoto met je zoon of dochter, een crazy family photo of toch liever mét heel de vriendenbende? Jij kiest!

7. FLUO SCHMINK & 90’S HAIRMAKING HOEK

Weet je het nog? Zonder ‘bekjes’ in je haar kwam jij vroeger nooit de deur niet uit. Enfin, dat is misschien overdreven, maar geef toe dat het allemaal zot nostalgisch is. Nog een beetje fluo schmink erbij in de Dreamland-corner, en jullie zijn helemaal klaar om een raveke te placeren!

8. EEN FORTNITE BURGER, IEMAND?

Klein hongerske? De mannen van de De Kleine Chef doen het weer! Deze keer brengen ze hun Fortnite Burgers mee, sowieso nu al een succes. Of wat dacht je van de Pablo’s Nachobar (haha, love the copy!)? En voor zoetebekken: de discoprofiteroles, live beschilderd met chocoladeverf en afgewerkt met kleurrijke toppings!

9. FLUO FOREVER EN OOK IN HET VERKEER

Dat de Family Rave Party helemaal fluo gaat, is geen geheim. En toevallig is al dat fluo-isch ook stevig handig op de fiets, en te voet, en in het verkeer algemeen. Dus trek je fluo-gedrag ook na de Family Rave Party door en haal bij onze partner Yongo (wat dat is, lees je hier!) je eigen reflecterende armband. Je moet er alleen een heel tof spel voor spelen.

Goed idee: open nu alvast een Yongo-rekening voor je kind en gebruik de code RAVE19. Want dan verdubbelt Yongo jouw 10 euro tot 20 euro!! Schoon cadeauke, toch?

10. EEN REUZE-BALLENBAD MET MACHTIGE PRIJZEN!

credits photo: Ladylemonade.nl

Nog ééntje om niet over te slaan. Spring in ons Dreamland-reuzeballenbad en ga als de bliksem op zoek naar de gouden bal. Wie geluk heeft, draait aan het rad en wint de prachtigste prijzen. Wie geen geluk heeft… dat kan niet, want iedereen heeft sowieso (ooit) prijs! Uhu, doe maar alvast een rondedansje!

11. GA VOOR TWINNING TATTOO’S

De Family Rave Party is hét uitgelezen moment om samen met je kind een matching tattoo te laten zetten. Airbrush, mensen. Geen paniek. Wij zorgen gewoon voor de real experience!

12. GEEN “AUW DE OORTJES”

Uw kind en uwzelve zullen géén gehoorschade oplopen tijdens het plezantste feestje van het jaar! Dat is een belofte. Sowieso staat de muziek niet loeihard, maar gewoon leuk genoeg om een danske te doen. Wat ook een goed idee is? Gehoorbescherming voor je kind lenen bij de stand van onze sponsor CM. In ruil voor je identiteitskaart is het zo gefixt!

13. STEENGOEIE MINI DJ’S!

We deden een dj-contest voor kinderen en de winnaars zijn bekend! Ontdek 5 dj’s met natuurtalent die weten met welke muziek je een zalig rave-feestje houdt. De winnaars mogen het zelf meteen uitproberen op het publiek want ze krijgen elk een time slot voor hun half/uurke fame!

14. GESIGNEERDE KAKBOEKEN

Een redactiestand van Maison Slash mag ook niet ontbreken natuurlijk. Kom eens langs voor een babbel, en snuister eens in ons winkeltje met ons Kak-boek, ons #parentfriendly marketingboek, en zoek al een kerstkaartje uit. Want een voorbereid slashparent is er een miljoen waard. ‘t Is met cash of Payconic te doen, guys. (Drankjes aan de bar zijn wél met bancontact mogelijk)

!!KOOP NU JE TICKETS!!